Kontakt

KONTAKTA OSS

Välkommen med din förfrågan när du planerar ett event, en konsert, kanske en fest eller konferens?

Stage Event Group,

Finnkärrsvägen 17, 184 93 Åkersberga

E-mail: info@stageevent.se

Tel : +46-735-301130

Länkar

Megasound
Finnkärrsgården
 
 
 
 
 
 
Showgruppen.se
Marinda
Börjeson Event

GDPR Dear customer,

 

The EU Genetal Data Protection Regulation (GDPR) comes into force on 25 May 2018. It is a matter of personal concern to us to protect your data and to provide transparent information about how your information is used. To this end, we have updated our privacy policy!

 

We would like to thank you for your trust and look forward to continued future cooperation. With kind regards,   Stage Event Group


Integritetspolicy


Behandling av personuppgifter på Stage Event Group 556675-0195  WHETAB Wira Häst & EventTeknik AB


Allmänt

För Stage Event Group är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.


Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.


Personuppgiftsansvarig

För de behandlingar som sker inom WHETAB´s verksamhet är Roger Hammarström personuppgiftsansvarig.

Personuppgiftsbiträden

För utskick av nyhetsbrev anlitar vi Ungapped med vilka vi har ett personuppgiftsbiträdesavtal. Tredjelandsöverföring förekommer inte.


Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas minst sju år.


Vad är dina rättigheter som registrerad?

Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Vill du inte längre prenumerera på våra nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig nederst i nyhetsbrevet.


Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta Roger Hammarström som är ansvarig för personuppgiftsfrågor.

roger@stageevent.se

0735-301130


Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy.

Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid på vår webbplats. www.stageevent.se